mandag den 3. september 2007

Sri Lanakas brev forfalskning afslører ikke kun deres propaganda metoder men også deres planlagte overgreb mod tamiler.

Gårsdagens afsløring af Sri Lankas regerings brev forfalskning skaber frygt for at Sri Lankas militær planlægger og dræber tamilske unge. Det er ikke første gang Sri Lanka bliver afsløret. I Januar 2000 blev den tamilske menneskerettigheds forkæmper Kumar Ponnambalam dræbt i Colombo, i den forbindelse sendte den daværende Præsident en kondolence meddelelse til den dræbtes familie, meddelelsen var dateret i Maj 1999, flere måneder før drabet fandt sted. Denne sag er endnu ikke opklaret.
Brevet som regerings hæren påstår blev fundet i lommen på en dræbt ung tamiler d.21.januar, blev faxet fra politiet i Valaichcheni d. 14 Januar. Altså en uge før brevet angiveligt blev fundet. Den dræbte kom ifølge brevet, fra den by hvor politiet faxede brevet fra og det fremgik endvidere af brevet at dræbte ikke var alene ved bortførelsen. Dræbte oplyser i brevet navnet på sin kammerat. Alle disse oplysninger viser tydeligt at drabet var planlagt og at kammeraten dermed også er i stor fare. Hvis menneskerettighedsorganisationerne tager denne sag alvorligt, kan den unge mands liv måske redes før det er for sent.
Fordi menneskerettigheds organisationerne forbliver tavse, fortsætter Sri Lankas regering sine drab på civile tamiler som de stempler som værende medlemmer af LTTE, og viser dermed ud ad til at de har dræbt så og så mange tigre, hvilket også de internationale medier viderebringer.
For ti dage siden skød og dræbte Sri Lankas hær en tamilsk præst i Jaffna, hvorefter de fjernede hans id papirer, hans bibel og andre egen dele. Sri Lankas hær påstod at de havde dræbt en uidentificeret person som tilhørte LTTE og som angiveligt var i besiddelse af en håndgranat. Denne nyhed er heller ikke blevet bragt i internationale medier og er heller ikke taget op af menneskerettigheds organisationerne.
Relevante links
Sri Lankas regering forfalsker dokument for propaganda.
Presidential condolence note 'predates assassination'
Sri Lankas hær dræber præst og fjerner hans id papirer og påstår han var ude på at angribe.

Ingen kommentarer: